Pür cosmetics

PÜR

Detta märke är mer än bara makeup! Med vårdande, innovativa och smarta egenskaper erbjuder PÜR dig pigmentrika produkter för alla hudtyper och hudtoner, samtidigt som de hjälper till att vårda din hy. PÜR erbjuder makeup för alla hudtyper, oavsett om du har fet, torr, känslig, aknebenägen, mogen eller solkänslig hy. Deras produkter innehåller inga mineraloljor som riskerar att täppa till dina porer eller får din hy att se glansig ut, utan låter istället huden andas. Produkterna innehåller inte heller talk, vilket kan riskera att din makeup sätter sig i fina linjer och rynkor, vilket kan få huden att se torr och åldrad ut.

Vill du veta mer
galleri/1548319272_hut-group-1180x360-bareitall-2-090918

Sheasmör och E-vitamin ger näring, samtidigt som deras härliga produkter är fria från parfym, utfyllnadsämnen och kemiska färgämnen. Mineraler är speciellt bra för personer som lider av rosacea och akne, och dessa produkter innehåller inget som irriterar eller förvärrar hudens tillstånd. Mineraler har en förmåga att förebygga och dämpa irritationer i huden på kosmetisk väg, samtidigt som dessa produkter täcker 100% på ett naturligt sätt.

Produkterna består även av mica som är en naturligt ljusreflekterande ingrediens som ger huden en fräsch lyster. PÜR är specialister på hud, och deras produkter är problemlösare som kompletterar dina befintliga hudvårdsprodukter och hjälper dig att uppnå ett naturligt vackert resultat. Tack vare PÜRs kompletta färgpalett behöver du aldrig kompromissa din personliga stil för att se fräsch och naturlig ut.

PÜR är till för alla som vill vara naturligt vackra, och samtidigt ta hand om sin hud. PÜRs produkter är till för alla hudtyper - genom hela livet.

Pür erbjuder

BAS produkter: Foundations, Concealers, Primers och Puder

Kinder: Cheeks/Blush Château,  Sheek Stain, Blush book

Läppar: Allt från matta läppstift till glansiga stift och läppglans

Ögon: Skuggor, maskara, palletter pennor!

Pür innehåller supervårdande ingredienser – Ceretin ® Complex

 • Retionol – A-vitamin Reducerar rynkor, linjer och dämpar akne. En av de effektivaste antiaging ingredienserna som finns i hudvårdsprodukter.
 • Ceramider – Unika lipider som bygger upp huden och skyddar den. Ceramiderna fungerar som en naturlig skyddsbarriär. Reparerar torr och känslig hud.
 • Sheasmör  - gör huden mjuk utan att kännas fet.
 • E-vitamin - En effektiv antioxidant som reparerar huden.
 • Peptider - Naturliga aminosyror som aktiverar kollagenproduktionen i huden. 
 • L askorbinsyra – en c-vitamin – En effektiv antioxidant som även stimulerar hudens kollagenproduktion.
 • Magnolia – Dämpar irritationer tack vare dess antiinflammatoriska effekt.
 • Kiralt korrigerad Lactic Acid (mjölsyra) – Skapar en jämnare hudton.
 • Hyaluronsyra – Extremt återfuktande. Binder vattenmolekyler som huden behöver.
 • Waltheria extrakt – Reducerar pigmentfläckar och skapar en jämnare hudton.
   

Ceretin ®Complex
Tack vare de exklusiva och supervårdande ingredienserna kan Pür reducera allt från ålderstecken till akneproblem. Skillnaden syns redan efter några veckor.

Energy Complex
Du ska kunna förvänta dig en makeup som håller och sitter hela dagen, därför innehåller nya produkter i Pür ett ”energikomplex” som stimulerar huden tillsammans med Ceretin® Complex. Pür makeup täcker, ger färg och håller vad den lovar