Hårologi

Alla på salongen är utbildade frisörer och alla är utbildade till Hårologer som betyder läran om hår. Utbildningen har givit oss en djupare kunskap om hår och hud. Håret är personligt och faktiskt lika individuellt som ett fingeravtryck!

Vill du veta mer

Vi kan med hjälp av en digital hårtestapparat mäta hårets styrka och sträckbarhet samtidigt som vi tittar på och bedömer hårbottens status. Med denna kunskap i samråd med kunden kan vi sedan rekommendera behandlingar och ge goda råd för just dig! Som Hårologer har vi möjlighet att skräddarsy schampon och inpackningar för optimalt resultat genom att tillföra utvalda exotiska extrakt.

Som kund får du vår hela uppmärksamhet!
Förutom hårtest och skräddarsydda produkter erbjuder vi det mesta inom professionell hårvård, klippning, färgning, permanent och styling. Alla Hårologer utbildar sig kontinuerligt inom de senaste trenderna och teknikerna samt inom olika specialområden. Många Hårologer är till exempel långhårsexperter och vet hur man bäst hjälper kunder som har eller vill ha långt hår.

Håret och hårbottens status är ofta närakopplat till hälsa och välbefinnande, vi kan erbjuda kosttillskott som bland annat vitaminer och mineraler samt en essentiell olja EFA olja för invärtes och utvärtes bruk.

Fråga oss gärna om du har särskilda önskemål!