Om oss

Vi som arbetar på salongen mår som bäst när du som kund trivs och känner dig väl omhändertagen. Nöjda kunder är viktigt för oss! Om något känns bra - tala om det för andra! Om någonting känns fel – tala om det för oss!

Linda Eriksson

Linda Eriksson

Frisör

Linda Eriksson har arbetat som frisör sedan 1975 och köpte salongen 1981. Linda har varit medlem i Frisörföretagarna sedan starten och utbildade sig till Hårolog 1987. Linda har arbetat som färgtekniker och gått på en mängd olika utbildningar genom åren.

Nicole Eriksson

Nicole Eriksson

Frisör

Nicole Eriksson har arbetat på salongen sedan hon startade som elev 2005. Nicole utbildade sig till Hårolog 2009. Hon gillar färgbehandlingar av alla de slag! Nicole är utbildad nagelterapeut men har lagt den kunskapen på hyllan för att istället ge all sin tid åt frisöryrket.

Gabriela Olmedo

Gabriela Olmedo

Frisör

Gabriela har arbetat på salongen sedan juni 2023 då hennes frisörutbildning på gymnasiet blev klar. Innan dess arbetade hon som elev här på salongen. Hon är just nu trainee och jobbar av sina 2000 timmar inför gesällen. På fritiden så gillar jag att gå på Fotboll.