Your Hair Assistant

Prep Shampoo

Hydrerande och närande schampo, med ett rik och voluminöst skum. Det rensar försiktigt håret, tar bort rester från styling och lämnar håret mjukt och lätt, redo för nästa steg
Sulfat och parabenfri formel.

Hur man använder: Upprepa applikationen om det behövs och använd sedan den mest lämpliga balsam eller styling, enligt hårtypen.
 

Ett återfuktande balsam för tjockt och/eller behandlat hår. Det ger näring till uttorkat och stressat hår, gör det kompakt utan att tynga ner det och återställer hårets naturliga mjukhet. Det reder enkelt ut håret och gör det lätt och silkesmjukt.  ## Applicera produkten i längden och i topparna. Låt verka i 10-15 minuter och kamma igenom håret. Skölj ur
Ett fuktgivande balsam som ger elasticitet till fint och medeltjockt hår. Det är djupt återfuktande och reder ut håret utan att tynga ner det. Den krämiga konsistensen gör det lätt att arbeta med och håret blir kompakt, mjukt och silkeslent.  ## Applicera produkten på längder och i toppar. Låt verka i 2-3 minuter, kamma igenom och skölj.
En spray för alla hårtyper som gör håret fylligare och skyddar mot fukt och värme. Den hjälper dig att åstadkomma den perfekta föningen. Blowdry Primer har en osynlig och naturlig effekt. ## Spraya jämt på handdukstorkat hår och fortsätt att styla utan att skölja ur produkten
En strukturspray som förstärker hårets naturliga glans. Den gör håret mindre statiskt och dämpar frissighet för ett långvarigt fönresultat även vid riktigt dåligt väder.  ## Spraya håret på ca 30 cm avstånd.
En hårspray med medelhård stadga och osynlig effekt för ett långvarigt resultat. Den anpassar sig efter håret och bevarar dess naturliga rörelse. Den torkar mycket snabbt och är lätt att arbeta med efter applicering. Håret skyddas mot fukt och produkten kan enkelt avlägsnas utan att lämna några rester. ## Spraya jämt på torrt hår på ca 30 cm avstånd.
Ett fint puder som gör håret matt och skapar volym samtidigt som det skyddar fönat hår från fukt. En helt naturlig formula som består av fint pulveriserad kokosnöt och bambu med små partiklar på ca 10 mikrometer (ett hårstrå är ca 70 mikrometer).  ## Applicera i håret med hjälp av Volume Creator Brush. Applicera i hårrötterna för att skapa volym och i längder och toppar för struktur.
products/artnr-51900-prep-shampoo-250ml
products/artnr-51907-duopack-volume-creator-brush
products/artnr-51910-cushion-brush-2
products/artnr-51912-small-round-brush-2
products/still-file-your-hair-assistant-family